BARIŞ MANÇO ETKİNLİĞİ (DOĞUKAN MANÇO)

Okulumuzda 17 Şubat Çarşamba günü düzenlemiş olduğumuz Barış Manço etkinliğimize Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço katılmıştır. Çok yönlü sanatçılığı, insan sevgisi, çocuk ve gençlere verdiği önemle hafızalarımızdan silinmeyecek olan Barış Manço, şarkılarını seslendiren koromuz eşliğinde gerçekleştirilen sunumla anılmıştır. Sunumun ardından Doğukan Manço’nun öğrencilerle yaptığı söyleşi Barış Manço’yu en yakınının gözünden tanımaya fırsat veren eğlenceli bir etkinlik olmuştur. Babasının vefatından sonraki süreci, geçirdiği zorlukları da öğrencilerimizle paylaşan Doğukan Manço hayattaki zorlukları çalışarak aşmanın ve yaptığı iş ne olursa olsun o işi iyi yapmanın önemini de vurgulayarak gençlerimize örnek olmuştur.