Anaokulumuzda beden eğitimi dersleri; öğrencilerimizin büyük kas gruplarını geliştirici (sekme,sıçrama,sürünme,yuvarlanma,vs.) çalışmalarla birlikte pilates-yoga çalışmaları ile esnekliğini geliştirir ve oyun içerikli çalışmalar yaparak dostça oynama ve kazananı kutlama,kaybetmeyi kabullenme hedeflenen davranışlardır.

İlkokul 1,2,3 ve 4. sınıflarımızda temel jimnastik altyapılı büyük kas gruplarını çalıştırıcı oyunlar (tırmanma,denge,atmalar,atlamalar) oynanarak öğrencilerimizin bedensel koordinasyonlarını geliştirici çalışmalar yapılır.

Ortaokul 5,6,7 ve 8.sınıflarımızda değişik spor branşlarına (basketbol,voleybol,futbol,hentbol,jimnastik,atletizm)  yönelik uygulamalı çalışmalar yapılmakta ve teorik bilgiler verilmektedir. Öğrencilerimiz yetenekleri doğrultusunda okul takımımıza ve kulüp takımlarına yönlendirilirler.

Lise 9, 10, 11 ve 12. sınıflarımızda ise takım sporlarına ait teorik bilgiler, kurallar, saha bilgileri ve grup maçları yapılmaktadır. Beden eğitimi dersinin temel amacı;bireyin fiziksel,devinişsel,bilişsel,duygusal ve toplumsal yönden gelişimine katkıda bulunmak,yaşam boyu fiziksel etkinliklere katılımını sağlamaktır. İşbirliği içinde çalışma, yardımlaşma ve sorumluluk alma, lidere uyma, liderlik yapabilme,  centilmence mücadele etme hedeflenen davranışlardır.