İSTANBUL TEMALI RESİM SERGİMİZ (KARTAL BELEDİYESİ)

İSTANBUL’ UN ÇEVRESİ TEMALI RESİM SERGİMİZ - KARTAL BELEDİYESİ

(26 ARALIK 2016 - 06 OCAK 2017)

İstanbul; çevresi, çehresi ve tüm renkleriyle yaşadığımız şehir. Yaşadığımız çevreden, yaşadığımız şehirden başlamak istedik duygularımızı anlatmaya. Fırçalarımız, kalemlerimiz, renklerimiz tercüman oldu duygularımıza.

Geçmişi günümüze taşıyan eşsiz mimari yapılarıyla İstanbul’un sembollerini, günümüz gençlerinin daha iyi tanımalarını sağlamak ve bu konuda onları bilinçlendirmek için bu çalışmaları ele aldık.

Var olan yapılara öğrencilerimizin gözünden yeni bir yorum getirmek, hayal güçlerini kullanarak, renk ve estetik anlayışlarıyla harmanlayarak yeniden yorumlamak.

Gitgide yeşilini griye teslim eden ve gökyüzünün mavisini kaybeden bu mega kente güzel renklerini geri getirmeyi amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin yaşadıkları çevrenin önemini kavramış, çevreyi sağlıklı tutmayı hedefleyip bu değerleri geleceğe taşımayı görev haline getiren bireyler olmalarını amaçlıyoruz.

EĞİTİM ÖĞRETİM