IV. EĞİTİMDE ETİK DEĞERLER ÇALIŞTAYINA KATILDIK.

Irmak Okulları’nda bu yıl dördüncüsü düzenlenen etik değerler çalıştayına katıldık. Okulumuz 10.sınıf öğrencilerinden Ayşenur Oturbay ve Ege Göktaş; 11. sınıf öğrencilerinden Elifnur Kuran, Maryam Tulegenova, Besime Yurduseven, Cihan Özdemir, Serhan Kılıçarslan ve Turan Köylüoğlu ile katıldığımız “Türkiye’de Eğitimin Yönetimi” konulu çalıştayda ilk gün, akademisyenlerin ve eğitim yöneticilerinin panellerinin ardından öğrencilerimiz komitelerinde çalıştılar. İkinci gün devam eden komite çalışmalarından sonra bildiriler hazırlanarak sunuldu. Çalıştay sonunda komitelerinde en başarılı öğrenci olarak seçilen Elifnur Kuran ve Turan Köylüoğlu ödüllerini aldılar.

Öğrencilerimizi katılımlarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.