Her hafta düzenli olarak yapılan etkinliğimizde ilköğretim öğrencilerinden seçilerek oluşturulan koro ve orkestra (keman,flüt,gitar,ritim) grup çalışmaları yapılır. Öğrencilerimizi ilgi ve yeteneklerine göre değerlendirip, yönlendirerek müziği sevdirmeyi, şarkı söyleme ve çalma alışkanlığını kazandırmayı, yapılan koro çalışmaları ile toplu çalışma  yapma alışkanlıklarını geliştirerek sosyalleşmelerini sağlamayı, yeteneklerini fark ederek kendilerine güven kazandırmayı hedefleriz.

Bireysel özellikleri ve yetenekleri ön plana çıkarıp birlikte müzik yapma, dinleme, paylaşma duygularının en üst seviyede hissedilmesine, yaşanmasına ve müzikal bir kulak gelişimine katkı sağlamaktadır. Sene içerisinde yapılan tüm bu çalışmalar sene sonunda müzik şöleni olarak velilerimizle buluşur ve onların beğenisine sunulur.