Tarihçemiz

2002 yılında kurulan Özel Kıraç Eğitim Kurumları, Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Anadolu Lisesinden oluşmaktadır.

Özel Kıraç Eğitim Kurumları, Atatürk İlkelerini, çağdaş eğitim felsefesini ve pedagojik gerçekleri temel alarak; özgüvenli, başarılı, beden ve ruh sağlığı yerinde, kişilikli, saygılı, hoşgörülü, paylaşma duyguları yüksek, girişimci, kendisi ve çevresiyle barışık, yurduna, ailesine ve kendine yararlı bireyler yetiştirmeyi hedefler.

Yaklaşık 8000 m2 kapalı ve yaklaşık 2000 m2 açık alana sahip okulumuz, her türlü Sosyal ve Eğitsel etkinliklere olanak sağlamaktadır.

Kurumumuzda Fen Bilgisi Laboratuvarı, Fizik Laboratuvarı, Kimya Laboratuvarı, Bilgisayar Laboratuvarı, Resim Atölyesi, Görsel Sanatlar Atölyesi, Müzik Atölyesi, Kütüphane ve Konferans Salonu bulunmaktadır.

Bölüm Odaları (Türkçe, Matematik, Fen, Sosyal, Yabancı Diller) hem zümre hazırlıklarının yapıldığı hem de öğrencilerimizin akademik eksikliklerinin giderilmesi için bire bir ve grupça eğitim-öğretim çalışmalarının yapıldığı yerler olarak kullanılmaktadır.

Kapalı alanda Bale, Jimnastik ve çok amaçlı spor salonlarımız, açık alanda Basketbol ve Voleybol sahalarımız yer almaktadır.

Satranç dersliğinde Anaokulu ve İlkokul öğrencilerimize satranç eğitimi verilmekte; Ortaokul ve Liseli öğrencilerimiz de bir program dahilinde buradan yararlanmaktadırlar.

Yemekhane ve Revirimizde destek ve sağlık hizmetleri verilmektedir.