Özel Kıraç Eğitim Kurumları olarak sanatın insan üzerindeki yapıcı etkisinin eğitim basamağında kullanılması gerekliliğine inanıyoruz. Sanat; bireyin ruh dünyasını zenginleştirirken kendini ifade kabiliyetini geliştiren ve bireye estetik zevk kazandıran önemli bir ihtiyaçtır. Bir eğitim kurumu olarak sanat konusundaki farkındalığı ve duyarlılığı artırmak; öğrencilerimizin bir birey olarak kendilerini en doğru şekilde ifade edebilmelerini sağlamak, dünyayı anlama, ona farklı pencerelerden bakabilme yetileri kazandırmak amacıyla orta okul ve lise düzeyinde tiyatro kulüpleri kurmaktayız.

Kulüpler danışman öğretmen eşliğinde, takım anlayışıyla çalışmakta olup öğrenci fikir ve çalışmalarını ön planda tutmaktadır.Kulüp planları doğrultusunda senede en az bir tiyatro oyunu sahneye koyan kulüp öğrencileri, bunun yanı sıra düzenli olarak tiyatro oyunlarını izleme etkinlikleri düzenlemektedirler.Kulüp öğrencilerimiz okul arkadaşlarını yapılan etkinliklerden haberdar ederek tiyatro dalına dikkat çekmeyi de başarmaktadırlar.