UCLES İNGİLİZCE SINAVLARINDAKİ ÜSTÜN BAŞARIMIZ

Özel KIRAÇ EĞİTİM KURUMLARI öğrencileri İngiltere'nin dünyaca ünlü üniversitelerinden biri olan Cambridge Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Birimi tarafından düzenlenen ve 135 ülkede yaklaşık 3 milyon, Türkiye‘ de 25 bin kişinin katıldığı UCLES İngilizce sınavlarında KIRAÇ EĞİTİM KURUMLARI İngilizce dil eğitimindeki iddiasını bir kez daha kanıtlamıştır.

Cambridge Üniversitesince hazırlanan sınavlar yine Cambridge Üniversitesi yetkililerince değerlendirilmiş ve bizleri bir kez daha gururlandıran sonuçlar elde edilmiştir.

KIRAÇ EĞİTİM KURUMLARI öğrencileri girmiş oldukları Starters, Movers, Flyers, KET ve PET sınavlarında Türkiye, Marmara ve İstanbul ortalamalarının oldukça üzerinde sonuçlar elde etmişlerdir.